Sponsorlu Bağlantılar

14 Ağustos 2016 Pazar

Labinot Rexha ft. Kallashi & Loni - Lajka Tekste / Teksti / Shkarko / Të Përkthyera


Labinot Rexha ft. Kallashi & Loni - Lajka Tekste / Teksti / Shkarko / Të Përkthyera

lajka sa here me takon 
lajka sa here me kerkon 
lajka ben dhe kur me mungon 
lajka ti kur me 
tradheton 
la-la-lare lajka 
lajka ti kur me tradheton 
lajkat u ldhen ti se kuptn 
ref 
la-lal-le lajka gjith diten ne kafaz 
dhe kur te beht lajak dhe ti gjithmon kthehesh mbas 
la-la-lalajka je ferra aparjas la-la 

la-lajak