Sponsorlu Bağlantılar

30 Nisan 2016 Cumartesi

Can Mutlu Kimdir

Can Mutlu Kimdir ?

Samsun doğumlu Can Mutlu , müziğe 12 yaşında konservatuvarda ud eğitimi alarak başladı. Lise döneminde, rock müziğin etkisinde kalarak gitar çalmaya ve beste yapmaya yöneldi.Ege üniversitesi-Tekstil mühendisliğinde okurken kendini şarkı yazarlığı konusunda geliştirdi.Şarkılarında sadece kendi yaşadıklarını değil , herkesin hikayelerini anlatan Can Mutlu , birçok insanın benzer yollardan geçtiğine inanıyor. ‘’Tabii bazıları var ki , çok daha büyük yıkımlar yaşamış. Onlar en özel şarkıları hak ediyor’’ diye düşünüyor.

Can Mutlu müziğin yanında şiirler yazıyor, fotoğrafçılıkla uğraşıyor. Sevdiği yazarlar arasında Ahmet Ümit, İnci Aral, Sabahattin Ali, Elif Şafak, Emrah Serbes var. Türk Edebiyatını kendine daha yakın buluyor ... Kahve,kitap kokusu ve güzel filmler onun huzuru. Yalnız kalmayı çok seviyor fakat, arkadaşlarıyla sohbetler O’nun için vazgeçilmez.

Can Mutlu 10 senelik düşünü sizlerle paylaşıyor.
Bu düşün adı ; ‘Düş Sahte’

Can Mutlu kimdir,Can Mutlu nereli,Can Mutlu kaç yaşında,Can Mutlu yaşı kaç,Can Mutlu vikipedi,Can Mutlu wikipedia,Can Mutlu biyografi,Can Mutlu hayatı,Can Mutlu ekşi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder