Sponsorlu Bağlantılar

30 Nisan 2016 Cumartesi

Taylan Ülger Kimdir



 Taylan Ülger Kimdir ?



Taylan ÜLGER; Mustafa SANDAL ve daha birçok isme vokalistlik yaparak profesyonel müzik hayatına adım attı.

2008 yılında Star TV Dans yarışmasına katılarak, sahne danslarında da kendisini geliştirdi.
Düzgün tarzı, tavrı ve duruşu ile dikkatleri üzerine çeken ÜLGER, Türkiye'nin en büyük AVM'si olan ANKAMALL'ün 3 yıl boyunca tanıtım yüzü oldu.

2010 - 2015 yılları arasında solo olarak katıldığı konser ve festivallerde ünlü sanatçılar ile aynı sahneyi paylaştı. Bunlar arasında; Ajda PEKKAN, GÜLŞEN, Hande YENER, Mustafa CECELİ, Funda ARAR, Volkan KONAK, Ferhat GÖÇER, Deniz SEKİ, KIRAÇ, SILA, ALİŞAN ve daha bir çok isim yer aldı.

Böylelikle yeni bir isim olarak, 4 yıl içerisinde en fazla konser sayısına ulaştı ve adımlarını daha da sağlamlaştırdı.

2013 yılında "Selam Ver Geç" isimli ilk single albümünü çıkardı, şarkıda önemli müzisyenlerle çalıştı.Şarkı dijital ortamda 200.000 kez dinlendi. Albümün ikinci şarkısı olan ‘’Açık Ara Önde’’ ile radyolarda büyük beğeni topladı.

Ardından 2013 - 2014 yılında çok önemli kampanyalar için tanıtım müzikleri yaptı, yaptığı müzikler twitter'da dünya listesine girdi. ( WTT )

14 Şubat 2016’da , bir döneme damgasını vuran hit şarkı "Yüreğime Ektim Seni" ye usta yorumcu ve sevilen sanatçı GÜLAY ile düet yapan ÜLGER, birçok usta müzisyenle buluştuğu projenin prodüktörlüğünü de üstlendi…




Taylan Ülger vikipedi,Taylan Ülger kaç yaşında,Taylan Ülger yaşı kaç,Taylan Ülger nereli,Taylan Ülger biyografi,Taylan Ülger ekşi,Taylan Ülger boyu kaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder